Tuesday, August 4, 2009

hati berbunga riang

wah gitu title..ahahaha..aku bkn pe..mcm rase nk share keterujaan aku dlm pd nk tgu berakhirnye 2009 dan cepat la dtg 2010..sabo dil sabo..ade lagi 4 bln jerk nk abes taun 2009 neh..haish..aku bkn pe..nk cite2 psl kawen neh x reti la..kn pes time neh..erk? bleh ke camtuh? sebenanye aku tataw nk stat dr ane all preparation psl kawen neh..mcm blur gituh..hehehe..pahtu 1st thing yg aku bwat is cari sume info dlm tenet n aku print out then bwat checklist..pahtu aku plus minus ane yg perlu secara manual..dah gituh beli lak magazine pantin n sume yg bekaitan psl pantin..bleh? abes kopak dwet aku..tp sll aku beli magazine bile ngah jenjln ngn rafiq then aku capai jerk la..w/pun aku yg g pat cashier tp dwet adlh percuma okeh..hehehe..pahtu yg plg penting tye org yg da de experience..sape agi..akk2 + kwn2 aku la..so far aku sgt bepuas ati ngn all info yg da aku collect..mmm plan nye pas raye br aku ngn rafiq nk stat membeli2 brg2 kawen neh..sj tamoh serabut kn fikiran nk pk psl raye time tuh la cbuk nk beli brg2 kawen..tp aku ade survey2 barang n hage tuk sume la..cume tuh sume tru fon or tru tenet..plan nye dis friday rafiq blek jb then kiteowg nk g tgk pat mak andam kt kluang neh yg kwn aku sugest kn..kate nye kt c2 sume bj moden2 n up to date pye..so skang neh aku nk tgk die pye mekap cane, pelamin n pakej die gak..pahtu nt aku nk compare la ngn kat pat len..ade gak kate butik renjis kt kluang tuh glamer n mekap die cantik..tuh nt sume akan ditimbang tara kn..hahaha.ntah men hentam jerk bahase aku neh..klo mcm femili rafiq sugest amek yg dieowg pnh amek..mm tuh sume nt we'll decide afta complete all d surveying..kekadang aku prefer amek yg kt kluang pye tuk side pompuan..senang..kene amek kire gak die pye cas mileage cane kn klo amek kt jb..dala, stop dl psl kawen neh..will continue later..

dlm pd aku ngah syok2 menghitung ari yg lagik bebulan2 tuh, aku br jerk memulakn xtvt diet spt yg kowg sume taw..hehehe..n arini aku pose okeh? kite same la lala ;p

3 comments:

  1. dil.. ko tulis tau sume info yg ko ade tu.. ala2 bukukan gitu.. nanti ko pass2 la kat kawan2 mcm aku nih... hahahah.. over kan aku..

    ReplyDelete
  2. ko mmg sentiase over la..tp klo ko nk, leh jerk aku pas kt ko nt..pahtu ikut petua org2 lame, g mkn daun sirih yg ko curik kt pat org kawen..jgn nt daun sirih junjung aku cacat sbb ko curik daun nye sudah..hahahah

    ReplyDelete
  3. salam ziarah..





    CiTeR MeNariK' LawaK LuCu GeLi HaTie..
    http://citermenarik.blogspot.com/

    ReplyDelete