Monday, September 14, 2009

hutang PTPTN

lame sgt aku amek mase tuk tulis psl bende yg menyentap kan aku arituh..ngeh2..neh sume ptptn pye psl la neh..adoaiiii..time neh gak ko nk muncul ptptn oiii..stgh ari gak aku mcm tade mud arituh..aik? rafiq yg kene aku lak yg tade mud..heheh..bkn pe, tempias kt aku la gak..ok from now on, no more shoping sesaje, cuci2 mate terus grab ke ape..da tade da..kene budget2 ye cik didil..hahah..padan muke ko..tp xpe la..tuk smtra waktu jerk pn..rafiq kene baya lump sum terus kt ptptn die nye amount yg tertunggak..klo x, name akan black list kt imigresen..da naseb bdn..xpe la, dugaan di bln ramadhan gak nye..pape pn, sume nye da ok skang neh..i'm glad to hear that ;) so plan tuk beli brg kawen kt bandung msh bejalan ngn lancar n klo xde pape aral end of nex month aku ngn femili to be akan g sane..yabeda beduuuu~~~

1 comment:

  1. bestnya shopping kt luar negra?murah ke kat bandung>>?? pernah pg medan..harga biasa aje.mgkin salah tempat kott..tp guide tour yg bawa..peliks..

    ReplyDelete