Tuesday, December 29, 2009

atlast!

pheuuuuwww..baru leh tarik nafas lega..mmg bz gile lately neh..ngn tuka kije baru..pindah uma lagik..seb bek sume nye baek2 saja :)

baek ye kengkwn, aku skang neh kije ngn gula hati aku emi kenit tuh n aku gak duk serumah ngn die..eh mi, x lame pn kn aku menumpang kt bilek ko..tido kt bantal ko yg hage beratus tuh yg bwat aku pk 2 3 kali nk beli, tp ko men sambar jerk..eh eh ape aku bebel neh?? heh..

aku sebenanye maseh lagi shock sbb aku x sangke secepat neh aku dpt ofer kije kt sini..mmg ade planning, tp tot nk dlm bln 2 ke 3 ke..tp kaki neh da menggatal nk cepat n ade plak si kenit yg tlg impom psl kije neh..timakaseh kenit..

mmg syg nk benti kt pat lame..lagi sedeh nk tgl kn akk aku yg sorg tuh.nt da tade sape bsh kn bj aku, lipat kn bj, bwat kn aku teh tarik, ngeteh sesame pas kije n part plg best aku men sebat jerk pkai bj kije die..smpi kn nt die iron kn bj kije aku sbb tamo aku pkai bj kije die..isk isk..akan kurindu kn saat itu :(

da2..jgn emo2..idup misti diterus kan..lagi pn bkn aku suke suki tuka kije neh..aku kene la hadapi 1 fasa perubahan dlm diri aku..ceh! ayat sedap kn diri sdr..mmmm

dalam pada waktu yg sama;

mak aku da beli door gift tuk bg kt vip guest.

mak aku gak da beli munge pahar kaler pink.yg putih blm lagik.

mak aku da beli munge yg pin kt bj org rewang tuh.tetibe aku blur pe name munge tuh.adoiiii byk mkn petai tul..ade kene mengena ke?

td akak aku cite, mak aku da amek munge manggar, tp lupe nk beli.haish mak mak.lawak btul la..

mak aku beli tabung yg rege 3 spoloh rgt tuh tuk bg kt org blok aku.membazir kn? haish..sgt membazir..tayah bg mhl2 kt org..klo org tuh smpn..klo x smpn, cane? sbb nye aku sdr jarang nk smpn bende2 org bg time kije kawen neh..isk isk..tp xpela..mungkin mak aku da usha bende tuh lame gak nye :) byk songeh lak anak die sowg neh.

aku da scaling gigi.ilang 1 azab.xla sket sgt scaling.wah belagak.hehehe


tuh jerk kot nk cite skang neh :)

4 comments:

  1. yela2..aku d pkse utk komen...dil aku bukan kwn gula ko ker?? hmm yela..ahaha

    ReplyDelete
  2. didil..special gift utk aku xde ke? for da 'special task' ko utk aku tu? hahah..

    ReplyDelete
  3. ko kne wat pe ni mala?
    alaa wat keje free suda..
    dpt pahala seh

    ReplyDelete
  4. a'ah la..free jerk taleh ea mala?? ala..aku kn kwn ko yg baek ati..heheh..psst mala, cube aku bg ct task tuh, mau die mtk aku mcm2..ngn ko pndai lak die nasehat..hehehe

    ReplyDelete