Sunday, May 2, 2010

kurang seminggu


pusing knn, pusing kiri.siyes.aku mmg taleh tido mlm neh..skang neh tepat kul 3am..simptom apekah ini? smlm aku tido awal, penat.tp ntah dlm kul bape pg, aku tegolek2 kt katil.tataw nk bwatpe..aku pejam mate rapat2 bia leh tido.mlm neh lgsg.pas aku da seap kn sume bj nk bwk blek kg, asing kan ane yg nk bwk g uma sok, mate terus segar..taleh tido.aduhhh..

ok, abes intro.

kurang dr seminggu status aku akan betukar drpd cik kepade puan.wah mcm kelakar jek..hehe.aku da apply cuti dr 5/5 - 10/5.cuti side en tunang pn aku da apply.dan yg plg over cuti hanimun pn aku da ckp kt bos aku..hahahah. *jgn tanye nape aku amek cuti sekejap sgt.almaklum la, baru msk kije..seb bek dpt bos yg spoting dan fhm pasaan seorang bakal pengantin.heh.

kami be2 akan betolak dr uma pas blek dr kije ari selase tuh.aku kene amek kasut kt jendela impian dl, fiting bj sanding n nk jemput kengkwn lame kt mnf ngn telekom.ah mcm byk jek mende nk bwat..rilek2.satu persatu..tayah kelam kabut..hopefully sume nye bejln ngn lancar.aminn..

bende yg blm settle:

1.coklat ngn kek hantaran (coklat g beli esok)
2.vass ngn munge nk letak kt bilek
3.frame tuk guest list.gmbo da de..

tuh jek kot..aku punye jiwa da de kt uma neh since kemas bj tuk blek kg..

sok nk g mop uma tuk kali terakhir sblm kami betolak blek kg..

tataw either aku dpt apdet blog neh lagi sblm begelar puan sabtu depan..klo neh entry terakhir aku memegang title cik, aku mtk sume doa kn yg baek2 tuk majlis aku nt n jemput la dtg..harap2 aku tade mis sesape mase pos kad arituh :)

2 comments:

  1. peerrgghh babe..siyesly aku mcm xsabar nk g wedding kamu... semoge selamat la sume nye dr A- smpi Z.. ko jage diri bebaik babe, lagi berape hari je ni.. (huhuhu, aku lak yg berdebar2..) selamat babe...!!

    ReplyDelete
  2. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    ReplyDelete