Tuesday, May 24, 2011

rezeki

hah ni cite tekini.hehe
aku sesaje la try anta gambo fotoshoot time pregnant tuh kat magazine mami&baby dan pa&ma.gagah aku mase dalam pantang soh suami tolong post kan.aku anta 2 contest dan 2 2 aku menang.seap dapat 1st prize lagik.jangan maraaa.heheh.ni sume rezeki medina.
untuk adiah pa&ma aku belum dapat lagi.x silap dapat barang alaf 21 bernilai rm150.yang mami&baby adiah die dapat voucher modernmum rm500.tu gambo sebelah hasil rembatan aku kt modernmum.tak dapat banyak pun.tau la hage kat situ cane.mencekik darah je lebih.da abes voucher tu 500 seap aku tambah 11 ringgit lagik sebab total sume dalam gambo tuh 511 ringgit.bedalla labu.

yang dalam kotak tu kasut.hage die 129.nak bagi kat mak aku.yang kaler itam tu sua.tu plak nak bagi kat kakak aku.169 tak silap hage die.pahtu kaler putih purple tu baju.ingat nak pakai sendiri.tapi tataw la kalau tak sesuai kan.nak try pakai ngan belt.hage die 119.beg tu plak hage die 79.90.gune sendiri jela.ngan 1 lagi beg kecik tuk letak botol air ke pape.tapi aku letak air masak medina pakai thumbler bros.tak muat pun.tu hage die 15.lebeh kurang jela aku bagi hage eh.

tuk sesape yang tengah pregnant tu bleh la anta gambo macam aku gak kalau muke tak malu.ape nak kisah kan.dapat adiah lagi.hahah.aku masuk contest seap tengok dulu adiah pe yang dapat kalau menang.naseb la ade rezeki menang..kecoh kawan aku bile aku masuk magazine.padahal gambo cinonit jek pun..hahahah.ko lebeh emi ehhhhh.seap tagged kat fesbuk bagai.hampeh punye budak.same la tu ngan makyong zana tu..

3 comments:

  1. Elele....ko suke kan aku tagg pic ko..podahhhh....bile ko p beli bebrg ni..mse ko kua awal pg ke..perghh...dasat tnggu modermum bukak kedai..ko keje je la kat alamanda tu.senang.hahah

    ReplyDelete
  2. elelele...padahal dia suke...poyo aje mummy ni....

    ReplyDelete
  3. emilia: eh baby emilia la..hahah.keco ko.mane de.yg rituh g alamanda bos aku tade.kbtln kwn aku nk g po.aku kn kwn yg best.hahhahaha
    ct: eleh cik ct.awak tuh da nk tunang, xleh dengki2 lagik.wekk

    ReplyDelete