Wednesday, June 29, 2011

wordless wednesday #one

Tuesday, June 28, 2011

nak masuk 5 bulan dah

anak dare sorang neh nak masuk 5 bulan dah barula nak tunjuk skil meniarap depan mommy ngan daddy ek.jenuh mommy tunggu.lepas kejadian neh mommy duk tetunggu2 bile awak nak meniarap lagi sayang.

semalam macam bese, dekat kul 7, bawak medina naek bilek bagi die feeling guling2 atas katil sebelum tido.memang selalu die camtuh.skali tuh, letak jek die terus mengiring abes tinggal tangan jek die tak bape pandai nak adjust.tunggu punye tunggu dalam bape minit die meniarap.hepi kemaen mak bapak die.hahahaha.pahtu die senyum2 mase meniarap.da penat tuh barengkan die lagi, die ulang bende yang same.good girl anak mommy neh eh.petang neh mommy bawak awak naek atas cepat2 siket eh sayang.practise make perfect! poyo jek aku neh.hahahaha

ok, bye!

Monday, June 27, 2011

selamat hari bapa

masih bulan jun kan? hehehe.dasyat la aku neh.nak dijadikan cerite tahun neh aku macam excited sangat nak sambut hari bapa.walaupun hari ibu mase tuh taklah aku dapat hadiah pe.yelah, hari ibu tahun neh same date ngan anniversary aku.sekali lump sum la banje makan ngan hadiahnye.ngelat la plak rafiq neh ek.hahahah.


pepagi 9jun tuh lagi aku da tepon abah aku kat kampung.rase rindu.over la plak.padahal abah baru jek stay uma aku sampai seminggu mase cuti skola rituh.heheh.


suami aku lak leh bantai tido bangun lambat pagi tuh.aku pun tak kuase nak kejut.konon nk seapkan la bekpes sume.tak masak pe pun.sume segera.hahahah.tapi aku letak skali cookies famous amos kat atas meja makan.tuh jela pun yang leh bagi.beli mahal2 kang duit die jugak.hahahahah.

neh rupe cookies tuh =)


aku susun cenggini la lebeh kurang.


tengarinye plak aku merajenkan diri nak masak.pes time neh nak masak asam pedas lepas setaun kawen.padahal neh menu wajib yang rafiq soh aku blaja sebab die memang suke asam pedas.tapi asek duk tetangguh2 jek.kire menjadi gak la aku masak neh.asalkan suami puji kire menjadi la ek bagi aku.hahahahh.cume TERpedas siket.takpe.try and error ye kengkawan.hehe




dah selesai.menu tuk malam; makan lagi lauk yang same.cume panaskan jek.kehkehkeh.nasib la aku dapat suami yang tak cerewet.


*mase lunch memang saje tak alihkan 'lori' tuh.sile jangan loya.

mode berangan* nanti nak ajak medina sesame belikan bas lak tuk daddy die tahun depan.huhu.tahun neh mommy tolong kiss kan daddy on behalf ye sayang.euwww

Wednesday, June 22, 2011

apekah? HAHAHA

diam tak diam da empat bulan lebeh usia anak dare mommy neh.apekah makne pebuatan diatas? hahaha.takdelah.memang skang medina suke masukkan kaki dalam mulot.bace belog
rdna-sfl neh anak die pun de habit yang same.lega ah kakk.hahah.setakat neh memang takde masalah langsung jage medina.alhamdulillahh.senang sangat.pagi ni aku nak pegi keje die duk membebel papapapapapa sambil nak masukkan kaki dalam mulot.die tak sedar yang mommy amek gambo die neh.bile nampak je flash.terus pusing bwat muke camni.


tadaaaa.seronoknye nampak mommy pegang handphone nak amek gambo die.


ok.bye.

Thursday, June 9, 2011

lemau

bestnye kalo dapat tido macam ni sekarang.


masuk keje lepas 5hari setengah becuti(temasuk sabtu ahad) adalah sangat lemau.kepale rase bepinau2.mate rase mengantuk.badan rase lembik.

sambung nanti.

bye.