Tuesday, June 28, 2011

nak masuk 5 bulan dah

anak dare sorang neh nak masuk 5 bulan dah barula nak tunjuk skil meniarap depan mommy ngan daddy ek.jenuh mommy tunggu.lepas kejadian neh mommy duk tetunggu2 bile awak nak meniarap lagi sayang.

semalam macam bese, dekat kul 7, bawak medina naek bilek bagi die feeling guling2 atas katil sebelum tido.memang selalu die camtuh.skali tuh, letak jek die terus mengiring abes tinggal tangan jek die tak bape pandai nak adjust.tunggu punye tunggu dalam bape minit die meniarap.hepi kemaen mak bapak die.hahahaha.pahtu die senyum2 mase meniarap.da penat tuh barengkan die lagi, die ulang bende yang same.good girl anak mommy neh eh.petang neh mommy bawak awak naek atas cepat2 siket eh sayang.practise make perfect! poyo jek aku neh.hahahaha

ok, bye!

4 comments:

  1. cumelnya medina! memang perkembangan anak neh buat ibu/bapa sexycited! semua benda kalau buleh nk cepat...
    =)

    ReplyDelete
  2. yeay medina da pandai meniarap :)

    ReplyDelete
  3. kak elis: memang cenggituh ek kak elis.medina baru pandai babling2 pun da hepi kemaen.hahahah

    ezan: yeayy!!

    ReplyDelete