Thursday, July 28, 2011

Go Malaysia Go!!!

jangan lupe tengok perlawanan timbal balik malaysia vs singapura pukul 8.45malam nanti.


teringat aku tengok match sebelum ni.mase ketinggalan 1-4 memang frust gile.rase da takde harapan da.tapi hero gemokku jadi penyelamat.abes aku kat uma tu besorak macam ape.naseb la medina memang jenis tido awal, syokla laki bini tengok bola tanpe gangguan.hehe


cakap pasal bola ni kan.aku nak selit satu cite ni la.


bukak web gosip skang sibuk orang ngah becakap pasal elia ngan apek keeper mesia yang hot tak hengat tuh.eh tapi sharbinee hot gak pe.mmm.aku sebenarnye tak bape nak setuju elia buat statement kat fesbuk pasal masalah die tuh.pompuannnn.macam tula.marah sikit.luah kat fesbuk, twitter.tapi bukan semua ok.aku pun tatau ape dieorang dapat bile luah kat fesbuk.lagi la dalam situation elia neh.tunang ko tuh public figure ok.kalo ko kutuk2 die time ko ade masalah ngan die skang, tapi pahtu bile ko ngan die da baek, tak ke ko yang malu sendiri.sume masalah ade jalan penyelesaianla weii.tak payah la marah beria.kang da kene pujuk cair plakk.kan ke hati pompuan ni selalu diibaratkan macam kerak nasi.


erkk.


tapi rafiq cakap hati aku lagi keras dari kerak nasi.hehehe.takpela,janji aku gado aku tak buat status kat fesbuk ke twitter ke.cume hentak2 kaki masuk bilik tekup muke pakai bantal.hahahahaha.adatla tuh laki bini gado.


sedangkan lidah lagi tergigit

apa pula suami isteri

buang yang keruh ambil yang jernih

baru teguh peribadi


haa kaannn.seap nyanyi lagi.


nak tau lebih lanjut klik sini


ok.bye

3 comments:

  1. mcm tu ek cara ko gaduh dil? ehehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha.aku cite pasal elia tuh la weii.ko highlite mende len plak

    ReplyDelete