Monday, July 18, 2011

ipad 2

hamboiii ko didil.bape entry ko nak post dalam sehari.da name hari isnin.mane nak datang mood buat keje.hahaha.alasan.

ni nak cite ipad 2 idaman kalbu aku da dapat da.tapi bukan aku punye pun.rafiq punye.hahaha.rafiq order terus dari website apple.order hari rabu, hari jumaat minggu depannye da dapat da.cepat kan?

aku yang request kaler putih ni.aku nak gak tumpang sekaki walaupun cume men game jek.kahkahkah.

ni lagi satu kelebihan kalo order terus dari website die.bleh engraved kat belakang ipad tuh.smart kan?


ok.tuh jek.nak beseap sedia balek.macam nak pengsan bile pose hari isnin ni.insyaAllah minggu ni aku puase straight.padan muke ko.sape soh ganti puase lambat2.eh dala.


bye.

5 comments:

  1. wahhh!! ade ipad laa dia skrg.....best oooo

    ReplyDelete
  2. aku men game jela pun..hahaha

    ReplyDelete
  3. sama2.direct beli dari apple.tunggu beli kt m'sia ni kena que.ntah bila nak dpt.suka2 game dia.angry bird rio pun dah habis dah..tunggu update version baru..siap fight dgn en suami

    ReplyDelete
  4. wah semangat nye maen game angry bird tuh.tapi memang best kan? khusyuk maen game jekk..

    ReplyDelete