Tuesday, July 5, 2011

warehouse sale my dear

my dear ade bwat sale.dekat jek ngan umah.so semalam petang gigih aku ngan rafiq bawak medina gi situ.takde nak beli ape pun sebenanye.banyak da beli mase aku ngandungkan medina dulu.siannn medina.sampai2 jek die macam da ngantuk sangat.pahtu mase kat dalam warehouse tuh die da nyanyi2 macam bese sebelum die tido.bunyi aaaAAAaaaAAAaaaaaAAAA ikut lenggok die suke.bile senyap tuh tengok memang betul die da tido.alaahaiii.terus balek.dalam kete tido pun nyenyak jekk.skali sampai uma, bagi die minum susu terus aktif balek.amboii anak mommy neh pandai men2 ngan mommy eh.mommy ngan daddy punyela sanggup tapau dari makan kat kedai ingatkan die nak tido sangat dah.layankan die sampai dekat kul 8 malam baru nak tido.


3 barang neh jek yang kiteowg beli.kan da cakap tak banyak.heheh.


tapi pade mane2 mommy to be tuh memang worth it la kalo gi sini.barang medina banyak beli kat sini taun lepas.antara barang yang recommended ialah playpen, strelizer, food warmer, mosquito net, set tilam, comforter baby.tapi kan tuk bantal, macam tak bape nak bagus la.cepat nipis.dala mase tuh beli banyak set bantal kat sini.tamak kann.


ok tuh jek.

bye.

No comments:

Post a Comment