Thursday, August 4, 2011

dah 4 hari dah

hai korang.camne ngan puase korang taun neh? masih penuh tak? aku awal-awal lagi da dapat bendera jepun.tapi ape pun mesti excited ok nak sambut puase lebeh-lebeh lagi sambut betiga.tak sempat nak berdua lebeh baek.kahkahkah.yela.taun lepas kan aku masih pjj lagi ngan rafiq.sahur pun maen kejut2 kat fon jek.isk isk.siannn.skang da tak lagi da.maen goncang2 bahu soh sesape bangun dulu.hehe

mase pes day puase tu korang buke mane.aku gi kat hilton hotel.best dapat buke ramai ngan kengkawan.yang lagi best sebab takyah masak.hehe

ni makanan yang petame skali aku amek.teruja tengok isi die tuh.tapi kureng sikit
the food. bile da melantak, aku memang tak amek gambo makanan lagi dah.hehe

muke serabai baru balek keje.

alamak.apsal becahaye sangat muke kiteowang ni.baru ari petame puase.hehe

las sebelum balek.


ari kedua aku masak asam pedas ikan pari.semangat gitu aku nak masak sebab selase tuh aku amek el.semalam plak import dari bazaar jek.hehe.arini nak buke pe ek.eh kul 9 pun belum la.aiseh.ekeke


sekian.


5 comments:

  1. hari ni saya bertekad nak masak chilli crab!!!!! hehehhehehhe... best kan dil, ada husband.. boleh main masak2.. kalau solo je lagi, confirm aku pon malas yg amat nak masak

    ReplyDelete
  2. alamak.kalo nak compare ko nye rajen ngan aku jauh menggunung.ko chef eton.hehe.aku neh ape la sangat.masak pun masih banyak nak kene blaja.hehehe

    ReplyDelete
  3. dil dah pndai msak sehh.. bile nak bg aku rase asam pedas ko??

    ReplyDelete
  4. wei ko lagi pandai ek.lagi2 sardin ko.meletup.aku suke..aku budak baru blaja eh.nanti da pandai aku jemput ko datang uma makan aku masak.kehkehkeh

    ReplyDelete
  5. open house jgn lupe, hahahaha...

    ReplyDelete