Tuesday, August 9, 2011

hello everyone.

hai u olsss.pe cer arini? sihat tak? pose tak? wah hepinye empunye belog ni kan arini.hehehe.*sengih like kerang busuk* mestila hepi kan.da stat pose.bonus raye lak baru diumumkan.mmm.tapi kan tapi.dalam pade aku hepi2 ni pun bukannye takde dugaan yang datang.ade wei adeeee.tapi nak buat macam mane kan.kalau da tersurat aku kene tunggu sampai bulan 12 ni.tunggu jela.eh ape ko merepek ni.hehe.dala2.kicit punye hal lagi mau bising ke.
ok.aku nak cerite ni.arini kan da puase ke 9 kan.aku baru rase nikmat puase tuh semalam weii.sian aku kan.niat dihati semalam nak masak.itu antu rajen sudah datang lah.hehe.tapi tapi tapi.eh ko ni asyik tapi jek.ke alasan.haha.takde la.memang betul aku nak masak.tapi rafiq kate sebab semalam pes day aku puase, so jom la buke lua katenye.sian kat aku penat nak masak kot.hehe.padahal memang da bape ari aku tak masak.wiken jangan cakap la.memang kat lua punye.

so jom kite sambung kemalasan masak untuk ari isnin.buke kat pizza hut jek pun.kecoh macam buke kat mane ko kan. garlic bread stick.abes licin eh mende ni.memang aku suke pun.pastu nanti berebut ngan rafiq nak yang tengah.to be fair, sorang amek tengah ngan tepi eh takleh ngelat nak 2 2 tengah.sengal.hahahaha
naseb aku order ni.mende ni aku nampak keciiiikkk jek mase belum buke puase.cukup ke tak.cukup ke tak.hehe.skali tu mmm tak pandang sangat pun.kenyang

tang ni aku poyo sikit.konon nak cheesy lava la bagai.taknak yang standard.tak kenyang.ko tau aku makan bape banyak.1 slice jek weii.hampeh betul
semalam boleh mushroom soup lak.sian rafiq die suke chicken soup.tapi abes gak die bedal.hehe



ko memang tamak haloba kan.aku memang tak puas buke tanpe ais.oh no no no.boleh pengsan aku kalo takde ais.pastu minum nak kene banyak.ieee.buruknye pangai ko.tapi yang ni aku tak membazir.abes ok.seap macam tak cukup.haha
dah.abes cite pasal buke semalam.kite sambung sikit pasal sahur arini.kan aku da cakap aku memang ade mood nak masak.aku seap da tanye biras aku da resepi masak lemak die ni.yela.yang aku tau kalo die masak, die takde tumis bagai.tapi rase die boleh tahan.style orang melaka punye.aku suke bende2 ringkas ni.nak tengok hasilnye tak?






.






.






.






.






.






.






.






.






taraaaa..........

sanggup ko aku snap pepagi bute amek gambo lauk ni.hahahaha.rafiq kate sedap.die soh aku buat lagi.sampai abes eh kuah dalam ni.kire ok la kan tuk 1st trial.

macam biase la.telo dadar.mane2 pun rase same.tapi ni versi malas.takde bawang takde lada.kahkahkah.







ok.sebelum korang terliur ngan gambo2 makanan ni.baek aku undur diri dulu.cehhhh.hahaha.

bye.

No comments:

Post a Comment