Tuesday, September 13, 2011

Cinta Hati

Rindu gile kat budak ni skang.gi keje gelak-gelak dulu ngan die.balek keje kang takde buat mende laen nak maen-maen dulu ngan die.rindunye mommy kat awak medina!! takkan asyik nak call mama jek.mmm.tak sabarnye nak balek petang ni.

skang ni die da pandai nak manje-manje ngan mommy daddy die okeh.diva anak aku ni.kalau memang time die taknak duduk or kite letakkan kat mane-mane.die memang takkan nak.melentik-lentik badan sambil nanges terus kuat.
camni la rupenye kalau nanges.(mase ni nanges sebab aku amek sampul duet raye tak bagi die masuk mulut) ade carbon kan sayang.

sekejap jek anak mommy ni da 7 bulan lebih.pagi tadi first time die sebut 'ape'.banyak kali lak tuh.tuh pun da gelak2 mase dengar die sebut.seronok weii.hahahaha.sebelum ni die sebut papapa bababa mamama lebeh kurang cenggituh la.anak sorang kan.cenggini la.sume bende baru die buat, mak bapak die seronok lebih.huahuahua.

dari segi pergerakan plak masih lagi meniarap pahtu montot angkat-angkat.hahaha.pusing da 360darjah.memule aku letak die elok depan tv.tau-tau da nak sampai kehujung nak capai dvd dah.hahaha.die macam beralih tempat mase die golek-golek.faham tak? kalau tak, takpelah.hehe.

oklah.nak sambung makan kuih raye sambil ngadap pc duk tengok-tengok belog orang.best gak kan kalau ari-ari macam ni.cukup mase, balik.hehehe.

bye.

No comments:

Post a Comment