Sunday, October 23, 2011

Ringkas

Hello! Lamenye tak berapdet. Last week anak dare tu demam.suhu sampai 40.4.seram okayy.sempat bagi ubat bontot dulu mase tunggu doktor sampai.start die demam hari khamis tu sampai la sabtu aku monitor die kat rumah.aku dah cuak sebab doktor cakap kalau sabtu pagi masih tak ok nak kene amik sampel darah die.alhamdulillahh.even hari jumaat malam tu suhu die masih tinggi jugak tapi sabtu pagi tu dah ok dah.pas baik demam makin tak reti duk diam plak.berpeluh mommy kejar.hahahah.tak bagi buat tu die buat ni.tak bagi buat ni die buat tu.sukatilah anak.hehe.die dah tumbuh gigi dah sebatang kat bahagian bawah.kusangka kan dua.rupenye satu.huahuahua.ter excited lebih plak. Mmm oklah.sambung esok.macam tak feel je update blog memalam.aku sedap ngadap mende ni pastu biarkan rafiq sterilize botol susu sensorang.eh tadi pun aku lipat baju sensorang.aci la tu kan.kehkehkeh.medina macam biase la.tido awal. Ok kengkawan. Bye.

No comments:

Post a Comment