Tuesday, October 11, 2011

Tamak ke aku

Semalam balek awal sebab training abes 4.30.nak dijadikan cerita, mase aku balek tuh ade budak laen kt uma mama medina.aku penah nampak budak ni.sebab memang kekadang mak die letak situ.rupe-rupenye stat yesterday onwards memang mama die jage budak tu sebab mak budak tu da stat keje.gile macam-macam aku fikir okay.budak ni 10 bulan.da merangkak.

Aku fikir kang kalau budak tu nangis, mama die kene pujuk-pujuk plak, kene tinggalkan medina.nanti menan medina, budak tu pun maen skali.barang-barang medina yang aku tinggal kat uma mama lagi.kedekut ke? Ok2.jangan salahkan aku sebab selame ni mama die jage medina sorang.harus la fokus cume kat die jek.now da kene share kasih sayang.

Medina dala makin lasak.tau-tau je nanti da sampai dapur.nape la mak budak tu taknak anta anak die mase medina da pandai jalan.da pandai cakap.adoiiii.medina jarang meragam nangis-nangis sume.semalam mase aku amek die, mama die cakap budak tuh nangis, medina laju-laju gi kat mama die.jeles mungkin.aku tak dapat nak describe camne pasaan.byk -ve dr +ve.

Dah.aku nak fikir +ve jek sebab aku nak ke taknak ke memang budak tu mama dah jage dah.lagi pun orang laen ade jek jage sampai 3 4 orang budak.takkan aku nak sekat rezeki mama medina.unless mak budak tuh tak serasi ngan keje baru tu.maklumla.sejak besalin lame dah tak keje.hehe.eh tu da doa tak elok tuh.astaghfirllahh..

Oklah.kengkawan.doakan yang terbaik untuk kami sefamily okayy.kekadang aku yang suke fikir lebih-lebih.yang kelakar bile emosi aku ok teringatkan budak tu, rafiq plak emosi tak stabil.tapi bile aku fikir bukan-bukan.eh die plak soh aku cool down.hahaha.

Jom tengok gambar terbaru medina dulu.





Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment