Thursday, November 17, 2011

aku menang contest kauuuu

ehem-ehem.nak cite ni.auwww.malu ai.kehkehkeh.

las wik kan, aku sesaje la masuk #contestblognana.alah nana.nana af tu.hehe.tak sangka menang plak.hahaha.soklan die senang jek, semua jawapan ade dalam blog die, tapi untuk menentukan pemenang, die ade suruh hantar gambar paling KREATIF la pulak.aku gambar kreatif nan ado.GEDIK banyaaaaaak.hahahaha.

pilih punye pilih gambar (ceh konfiden semua jawapan betul jek.haha) dapatlah satu.nak tau aku hantar gambar ape.nak tau.tak payah lahh.kalau menang takpe gak.oh ye.yang menang tuh husband tercinta aka aku gak la tu.sebab die masuk contest tu dari a-z aku yang buatkan.dari type jawapan, pilih gambar die dan send kat emel nana pun aku yang buat.die takmo masuk campur.hehe.tak kisah la.janji aku dapat gune gambar die yang kreatif la sangat tuh.hahahaha.kire aku hantar 2 penyertaan la ni.nak try luck.yela.syarat die cakap sorang satu penyertaan jek.i kan tamak haloba.hahaha.nasib hantar 2.kalau hantar gambar aku tu kompem-kompem tak menang.nampak sangat tak kreatif.ceh.

ni aku dah menang ni, dapatlah tiket konsert search tu sepasang.da menang masalah pulak.yela.menang no 2 jek pun.bukan nombor 1.dek kerana tak dapat nombor 1, tiket konsert yang kat kl juara dah amek dulu dah.frust.aku dapatlah kat jb.pemenang ketiga dapat kat penang.eh masih ade harapan tu kat jb.sebab mak metua aku kan kat jb.tapi macam malas la plak nak pergi.ah sudah.dah menang taknak pergi pulak.hehe.tengoklah nanti.

skang nak tengok tak gambar yang menang tu.cehh.perasan ade orang kisah kau ni.hehe.layan jela ek.

jeng jeng jeng..



























gemok nye oiiiii.hahahaha.ampun b.mmuaaah

haa kreatif tak.hehe.

oklah.aku ni da macam cacing kepanasan dah ni.boleh pulak tertinggal handphone.mau balik ni nanti kene bebel ngan rafiq.bangun taknak awal.asal pagi jek buat kelam kabut.hahahah.dahla facebag ngan twitjer kene block kat opis ni.eh? hahaha.

bye!

4 comments:

  1. haa didil menang yg kat jb? bole pas kat kite la camtu. hehe

    ReplyDelete
  2. wahhhhhh...tahniah didil...boleh la head banging kat konsert tu nanti ;)

    ReplyDelete
  3. sha: sha sile jage nanish kat uma ye..jangan nak pegi2 konsert bagai.hehe

    kak elise: kehkeh.soklan senang jek kak elise..

    ReplyDelete