Tuesday, November 22, 2011

auuummmmmm

abg muslim nak peluk i ke? *hugs* T_______T

hahahaha.boleh sakit jantung aku tengok bola malam tadi tau tak.naseb aku da masak makanan medina sebelum bola start.kalau nak tunggu abes sampai dekat kul 12 kau.hahaha.tapi memang saspen lah.boleh plak dieowang gol awal gile.

teringat aku mase piala suzuki aff taun lepas.masih pjj ngan rafiq.bile PM umumkan cuti aku yang macam nak nangis sebab bolehla rafiq balik awal.jumaat kan mase tu.cinta tak dapat dibendung u olls.huahuahua.azab ok pjj.dala tempat keje jauh nun kat mersing tu, lalu plak jalan bengkang bengkok yang cume banyak lori balak jek.memang aku doa banyak-banyak la permudahkan urusan aku pergi ngan balik keje.dapat tau plak ade exschoolmate aku meninggal sebab bawak kereta nak potong lori tak lepas.innalillah..macam trauma pun iye jugak tau.tapi tawakal jelah.nak buat camne kan.ok.aku dah melalut dah ni.hehe.

sambung cite pasal kfcm.eh poyo.pasal harimau muda lah.hahaha.aku suke gile match malam tadi.enjoy walaupun penuh debaran.menyampah aku ngan fakri tu.ko takde pun bagus.memang sebelum amek penalti lagi dah menyampah tengok die maen.ko pandai maen tak weii?? ingatkan mase penalti dapatlah die tebus kesalahan.haraamm.nasib menang tau.abang badrol kecik molek tu.alololo.sian asek jatuh je bang eh.abang plak.da sah-sah bawah 23.hahahah.tuh sape tuh thamil arasu.alahaiii.nasib da ujung-ujung ok.tak jadi striker dah.korang pasan tak muke die macam azad jasmin cume die golap lebeh.hihi.tapi abang baju ijau semalam memang hero la.walaupun aku tak suke kontroversi die, tapi kat padang memang die hero.tesenyum-senyum sendiri aku tengok die semalam.ah sudah.

kalau amy kenit bace ni mampos aku kene gelak.awal taun lepas die kol aku soh cek blog jejariruncing tu soh tengok gelpren kfcm.seap awal-awal da cakap.'tak lawo weii.tak sesuai langsung' hahaha.jahat ko eh nit.ko jela lawo.haha.aku seap tanye.artis mane tuh? hahahah.

yang player indon jangan cakap lah.kalau indon, indon jugak.tak payah nak semangat kejiranan la apelah.ciit podahh.amboi bonaii.bukan main jampi serapah ko kat tiang gol malaysia ea.nasib abang i tak tergugat langsung pun.tak bestla cite pasal indon.selain corak permainan yang kasar pade aku, kite nampak indon maen memang bagus and laju.takkan aku nak puji plak.tak kuase.abes.

pagi ni aku bace kat blog hiburan.neelofa nak belanja sume player ni makan sebab dah menang sukan sea ni.amboiiii.mentang-mentang kau artis, senang je kau kan.aku ni kalau nak makan ngan dieowang pun dalam mimpi jek tau.tak suke.

bye!

3 comments:

  1. hahahaha..gara-gara bola, sana sinun entry bola, kat fesbuk pun, sana sini tulis pasal bola...

    go young tigers!

    ReplyDelete
  2. mmg aku bace la cite nye dillll....ko lg lawo dil...hahhaha

    ReplyDelete