Tuesday, November 8, 2011

budak nangis taknak duk carrier

 memule rengek-rengek manje camni
 pahtu camni
 ni start nangis serius dah
mate start berair.saje mommy usik
 
 kesian plak
ok dah =)

ke aku kene beli car seat ek untuk medina duduk dalam kete.maybe die bosan duduk kat carrier sebab kene baring agaknye.ke sebab die memang manje lebeh.kehkeh.

medina dah masuk 9 months.pejam celik jek kan.carrier maxi cosi medina ni dah muat-muat jek.minggu ni mommy nak buat eksperimen either medina da sesuai ke belum tuk guna stroler without carrier ni.tapi kene dekat-dekat ngan umah dulu lah.takut medina tak selesa kalau nak tido sambil duduk.nak gi carefour puchong la nanti.hehe.excited.

oklah.bye!

4 comments:

  1. ohh.. akid pon pakai carrier.. carrier leh pkai smpi 9months erk? ingt smpi 5 or 6 bulan je..hihihi..

    p/s- sy org batu pahat

    ReplyDelete
  2. die depends kat size budak gak puan dot.kalau macam medina tuh badan die so so aje, so jimat sikit la duit mommy daddy die bleh pakai sampai 9months.kehkeh.tengok nanti akid camne.

    laa.orang batu pahat ke? saye kluang.pusing2 situ jugak.hehe

    ReplyDelete
  3. eisya dah lama tanak dok maxi cosi tuu. rasa mcm bazir je. huhu ke dah kena beli car seat baruu

    ReplyDelete
  4. saje nak suruh kite beli car seat baru lah tu derq.tapi sampai skang belum beli pun.hehe

    ReplyDelete