Monday, November 14, 2011

Love's birthday

happy monday u olls.

2nov lepas birthday rafiq.untuk meraikan birthday 'boy' tu, kiteorang gi genting.eh dulu kan mase memule couple kiteorang ade gi genting gak.sape sangka kali ni gi genting lagi dah bawak anak dah.hehe.

disebabkan aku gi sane musim hujan, so tak dapatlah nak maen outdoor games.cume jenjalan dalam first world plaza dan habiskan mase kat bilik jek =)


 baru sampai.
 rimas lah mommy!

 tak reti duk diam anak mommy ni.
 daddy layan die.









 the cake.from oven comel. tq kak lin
 pot pet pot pet mulut die skang.
 first time sambut birthday as daddy!  

 mengacau nombor satu
 dinner kat kfc jek.hehe 
 day 2.
 breakfast kat marrybrown.ade beli chicken porridge tuk medina.die suke okay.makan banyak lak tu. 
 odw balik dah

macam ni lah bile da ade anak.gambar anak jek banyak bile tengok balik kat kamera.kalau dulu kemaen gile bergambar aku ni tau.skang sikit2 'medinaaaa! one two three' kehkehkeh.

oklah.bersempena birthday rafiq yang ke-26 ni (eh tua dah die kan) nak wish lah.hepi birthday daddy.thanks for being a great hubby and daddy sayang! i love u endlessly.

nak tengok tak hadiah tak seberapa aku untuk die.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

tadaaaaa


terus aku soh die pakai.balik baru basuh la ea sayang.hehe

bye!

1 comment: