Monday, November 21, 2011

parenthood expo

sape pergi wiken lepas? aku tak pernah pergi tau sebelum ni.selalunye time die buat mesti aku ade hal lain or ape-ape lah.tanye member yang dah pergi die kate ok.plus banyak dapat goodies.boleh cenggitu? hai la puan zana.hehe

jumaat lepas mama medina nak cuti so aku pun kene la cuti skali.ape lagi.perasan nak dapat goodies banyak lah kaan.tapi macam hampeh jek.orang bersesak ramai gile.dengan mane yang bau 'keti' lagik.aku tak tahan lah.pusing-pusing jap cari mane yang memang nak jek.aku dapat lah botol susu avent yang baru tu.alahhh.yang kaler pink ngan biru tu.haruslah aku amek pink kan.tapi biru pun cantik weii.tapi material die PP.botol sebelum ni aku pakai material PES.nampak mcm berbeza siket.botol PP ni die macam lembik sket.boleh maen tekan-tekan lak botol die.haha.ngan ape lagi aku beli ek.haa fod jar.nak beli lame dah.tak terbeli-beli.tengok kat sane macam-macam pilihan ade.amek lah satu yang kartun dora.chomel jek dora tu.hahaha.pastu beli food jar tu dapat free food jar gak.dahla harge memang murah banyak dari biase.amek jangan tak amek.

itu je pun yang aku beli kat sane.hehe.tajuk macam banyak kau nak citelah.selebihnye aku jenjalan jek.bile lapar kite makan laaah.

 mak minum die pun kene minum skali.
 mak makan die pun kene makan skali.landing baik punye.taulah perut dah macam bantal dah.

 
 duk kat baby chair maen sensorang.tapi kalau dah bosan selamba nak keluar kaki dah sampai atas
nampak tak? ade waitress amek medina ajak maen.eh nak pulak.seap hulur tangan.memule tu macam lentok manje taknak.hahaha.dah macam boy dah die dari jauh.cepatlah rambut tumbuh ye nak.kehkeh.ape nak kisah.kalau dah dulu mak pak die pun kecik-kecik memang rambut malu nak tumbuh awal.hehe

below.our menu.


 rafiq's
 mine
nyum nyummm

perut kenyang hati pun senang.balik dah penat.nak kene kemas lagi sebab nak gi melaka kan.jumpe mak abah aku kat sane je nanti.nak cite pasal melaka tak boleh dulu sebab gambar sume kat kamera akak aku.bagi teaser dulu lah ea.gambar yang ade kat handphone aku ni.teaser bagai konon.huahuahua.

oklah.bye!

eh chop sape tengok ffm malam tadi.cantiknye fazura.tak kelip mate aku pandang.macam tak puas tengok die sekejap jek.untung lah tmj.eh tak2.fazura yang untung dapat tmj.hehe.eh johor sok cuti.aku orang johor leh cuti skali tak.hahaha.

ok.daa!

4 comments:

  1. last year ada pegi baby expo kt midvalley tu.tp mmg azab la ramai betul org..berlaga-laga bontot siap.thn ni hubby awal2 kata takmo gi..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. hahaha.i pun ingat taknak gi dah.serik.tapi taktau jugak.kekadang sampai mase kaki ni sibuk nak pergi jugak even tau keadaan die sesak gile.hehe

    ReplyDelete
  3. haha..tula didil.. same.. terpegi jugak..ingt nak borong mamypoko!! haram.. xdpt..sbb dah habis stock... saiz m.. sakit hati mak.. g jumaat... balik kerja terus g.. penat2... tp dapat nothing!
    tetiba emosi

    ReplyDelete
  4. hahaha puan dot.biaselah.mau tak emosi.datang sane dahla berlaga2 montot.pahtu ape yang nak tak dapat.hehe

    ReplyDelete