Friday, December 23, 2011

bye semua..

eceh.hahahah.seronok i nak bercuti u ollss.

harini aku balik awal.semangat kan nak cuti lame.aku cuti sampai new year nanti.macam-macam plan dah dalam kepale aku ni.pastu seap dah request mak aku masak itu ini.seronoknye!!! cempedak goreng pun maen order jek.memang selera kampung la aku ni.asal pun kampung kan.hehe.

tak sabo nak jumpe bff childhood aku nanti.lame gile tak jumpe.asal jumpe mesti tak cukup korum.sorang ade.sorang takde.hehe.bulan 3 ni zai nak bertunang dah.wah lagi excited aku mengalahkan die.hahaha.

petang ni aku gerak balik jb dulu.sok pun family aku dari kluang datang jb rumah kakak aku.oklah.selamat becuti u ollsss!

bye.

3 comments:

  1. Over ko ni Dil.. orang nak sambut Xmas pun masih keje smpai kul 5 ptg ni!!!!

    ReplyDelete
  2. eton: alaaah.bagi lah can.ko tuh bos.nak cuti sepanjang tahun pun bleh.hahaha

    rdna: thanks =)

    ReplyDelete