Wednesday, December 21, 2011

girls day out!

assalamualaikum..

hai kengkawan.rindu saye tak? auwwww.saye rindu la ngan kowang.hihi.aku tau mimi mok.ko mesti rindu kat aku kann.hahaha.pasan betul.
takde ape menarik nak cite lah.ha laahh.aku bukan best pun.balik-balik wat bende yang same jugak.nak cite ape pun tatau.haa kalau korang nak tau skang ni aku ngah dalam usaha kuruskan berat badan.tu jela pun kalau cite pompuan.macam semalam kan, beria aku gi gym.disebabkan aku tak lunch semalam.balik umah dah lemah longlai.ajak rafiq dinner konon break the rules la dinner nak makan nasi.pastu dekat kul 8 lepas medina tido.aku pun TERtido skali.ape kes?! baek takyah gi gym.tensen mak taw.da masuk minggu ke3 aku gi gym.berat sekilo pun tak turun.oh maiii.apekah dosaku? nape liat sangat lemak dalam badan aku ni? malas ah cite pasal berat badan ni.sok-sok aku diet lah lagi.

las wiken kan.kengkawan lame aku mase study kat uitm ajak jumpe.lame seh tak jumpe dieowg ni.bebalik aku jumpe miang ngan ryn je.kali ni ryn tak dapat join sebab balik uma metua.wei metua die pun aku baek wei.hehe.yang miang ni bukan sesuke aku bagi name miang tau.memang kiteowang panggil die miang.tapi die komersilkan name die mi-young.bleh? blah la ko.hahaha.aku kawan ngan die lame gile.since minggu orientasi lagi.padahal die course laen.die amek art and design.tapi sebab pengaruh kuat selalu lepak ngan kengkawan aku yang amek office management, part 2 die tuka course.terus amek office management gak.nak tau sebab ape name die miang.dulu kiteowang kalau jalan gi cafe kan.dala tegedik-gedik(ye.dulu memang budget lawo la kan.dengan ambut perang macam kene air karat T___________T) nampak mamat ensem jek dari jauh lagi miang ni da kua kan cemin.kua kan sikat.sikat okayy.nak makesure rambut tak menggerbang.hahahah.pahtu jalan kontrol ayu.setiap kali ok.kiteowang terus panggil die miang.hahahaha.padahal name bukan maen cantik lagi,dinamariana.tapi takde orang panggil name tu kot kecuali lecturer kiteowang.hahahah.love you miang!

aku sayang sangat semua yang ade dalam gambo ni.masing-masing dah ade life sendiri.si serawak da kawen ngan laki kaye.asal cuti jek melancong obesi.kelllasss.tengok gaye pun da macam mak datin skang.tinggal si kecik ngan ash jek lum kawen lagi.aku doakan korang cepat-cepat kawen eh.hehe.jom layan gambo.aku paling suke gambo ngan kecik kat bawah ni.nampak macam ade nur gitu kat muke aku ngan kecik.i love lighting kat sunway pyramid.kehkeh.kiteowang lepak kat bubba gump shrimp.aku tak amek gambo makanan pun.sume kat kamera kecik.ni pun die bagi kat whatsapp malam tadi.tak semua pun aku upload.kang muntah darah lak korang.hahahaha.
 ade 'nur' kan muke kiteowang.hehe
 L to R: kecik.serawak.me.miang. depan skali ober tu ash.hehe
beso kau perut die.baru 3 bulan.seronoknye! i'm happy for u darling.muah : *

ok.bye!

3 comments:

  1. sekali sekala kuar dgn member2 mcm ni best kan... heheheh...

    ReplyDelete
  2. kak arnie: memang.enjoy sangat.hehehe

    kak elise: =) kalau akak ade pun best!

    ReplyDelete