Thursday, January 5, 2012

11 months

serius medina dah 11 bulan.sekejapnye!!! ok.mase tak tunggu kite.kite yang kene kejar mase :) ni nak update sikit ape medina dah pandai di usia 11 bulan :D
  • tepuk-tepuk tangan bile mommy nyanyi.die pun babling same.kalau mommy benti nyanyi die marah.jerit-jerit soh nyanyi lagi.haha
  • menguap sambil tutup mulut.lepas tu sambung tepuk-tepuk mulut sambil bersuare.chomel
  • suke panjat sane sini.bleh begerak sendiri bile die berpaut kat mane-mane
  • masih belajar bertatih.datang die nye rajen, lame la die nak belajar jalan.cube datang die nye malas, seap tonggek-tonggekkan bontot taknak jalan.nak duduk.hahaha.sabar jelah.
  • die pronounce mommy as 'ame'.lebih prefer 'ame' die dari daddy.adoiii lah.manje sangat lah die neh.kekadang seap taknak ngan daddy nak mommy.hehe
  • garang.yang ni tatau ikut sape T________T kalau marah seap kua suara 'haahhhh'.pastu kalau die ngah maen ape-ape barang kite, kite tak sedar then kite amek dari die, die seap hentak-hentak kaki.kalau mase tu ngah meniarap, seap sembamkan muke.
ok.tu jek yang aku ingat.hehe.bende yang die dah mahir is babai (yang ni ngan guard pun aku soh babai T_______T) minum gune straw.cukup lah ni.kang lima tahun akan datang mesti aku rindukan saat ni.sekarang ni pun aku rindukan medina mase die masih pakai bedung lagi. :'(

us @ orchard hotel singapore

bulan depan medina dah setahun.plan nak sambut kecik-kecik jek.die pun belum faham lagi itu birthday die.kek die pun nanti mommy die yang melantak lebeh.abes lah makin gemok.hahahaha.tapi hadiah sempena die berumur setahun tu *sambil angkat-angkat kening kat daddy* aku tau.medina mesti suke and bile die dah boleh cakap mesti die akan hug and say 'thank you mommy' hahahaha.oklah.aku kalau bab berangan memang nombor satu.hehe.

bye.

8 comments:

  1. wah.. anak dare dah 11bulan.. cpt nye mase berlalu.. mcm x terase plak.. tetiba je tgk dia dah pndai mcm2..

    ReplyDelete
  2. eh our babies dkt2 la besday dia. your medina lahir bape hb eh?

    ReplyDelete
  3. puan dot: memang sekejap gile rase.pulak tu dah tak reti duk diam.hehe

    sha: 5 feb.nanish bile?

    ReplyDelete
  4. bila anak makin membesar, memang terasa wendu...wendu kan waktu lalu yang tak mungkin datang kembali...apa pun, just enjoy the moment!

    ReplyDelete
  5. mala: memang mala.sekejap je wei die dah besar.kekadang macam faham jek ape aku borak ngan die.haha

    kak elise: tuhla kan.kalau rindukan medina mase baby kene produce lagi neh.haha.macam tu sampai bile pun tak abes nak anak kecik.hehe

    ReplyDelete
  6. ko ngumpat ek ble borak ngn dia dil..sbb tu dia fhm..tett!

    ReplyDelete