Wednesday, January 11, 2012

Buy 1 Free 1

suke tak tengok tajuk tu? hehe.

ok.meh sini meh.sesape yang suke makan kenny rogers roasters jangan lepaskan peluang yang bleh dapat untuk arini jek.kalau beli set quarter meal tu free set quarter meal lagi 1.best kan? jimat rm16.90 kat situ.yeayyy! dahla sedap.dengan syarat korang kene pakai either baju, kasut atau aksesori merah mase datang kenny rogers arini.

aku dah terbayang muffin coklat die, macaroni and cheese, kuah blackpepper die yang sedap tuh.nyum nyum.apelagi.jom?

chop.sebelum tu sesape yang nak tau lebih lanjut bleh klik kat SINI

bye!

No comments:

Post a Comment