Wednesday, January 18, 2012

down

aku punye mood down gile skang ni.babysitter medina cuti sebab ayah die kat kampung sakit tenat.wiken lepas tepon aku teresak-esak.aku pun soh banyakkan doa dan sabar je.aku memang takde tanye die pun bile nak balik ke ape.yelah kaan.ayah orang tu ngah sakit tenat.die pun memang bukan jenis amik cuti sesuke ni.

so hari isnin ngan selase yang lepas ni aku cuti lah.jage medina.seronok i tell u.bestnye kalau aku bleh benti keje dapat jage anak sepenuh mase ek.arini nak gi keje memang berat hati sangat lah.arini rafiq lak jage die.aku kene back to reality.gi keje.tapi kaaaaan.sedih gile.pagi-pagi slalu aku bawak die gi umah babysitter.arini die kene tinggal.aku nak turun bawah jek die macam merengek sikit.sayu hati aku.lagi sayu bile dapat mesej;

'i bwk medina turun, die terus jerit, maa.. pastu i letak dlm walker, die jln g dapur, masuk bilik, sume die jerit, maa.. ni tgh tgk tv, tetibe jerit maa..'

serius aku nak nangis.

sambung nantilah.bye.

2 comments:

  1. sedih je dil...bestnye da ade bby ek...nak gak !!

    ReplyDelete
  2. hari khamis tu dah anta medina kat mama die balik dah.rupe2nye ayah die dah meninggal isnin tu lagi.
    al-fatihah..
    ehem.harus lah nak baby kaaan.lagi ko tu bighah semacam jek.huahuahua

    ReplyDelete