Monday, March 26, 2012

Dugaan

seminggu ni rafiq takde ke china.aku ok jek.mule nye lah.bile dah sampai mase die nak kene gi tu.meleleh lah air mate.haha.cakap sikit nanges.pesan tu sikit nanges.pesan ni sikit nanges.haha.kene plak skang ni medina ngah demam.suhu naek paling tinggi sampai 39.7.memang dugaan betul.mak mane tak cuak u olsss.

pagi ni suhu medina belum turun lagi.aku dah tuam-tuamkan jugak n bagi makan ubat.malam tadi dah masuk ubat bontot :'( kesian anak mommy ni.seminggu ni aku stay uma akak ipar aku in case pape emergency die adelah untuk monitor medina kaann.hmmm.sedih jek.suami jauh.anak demam.first time ni medina demam daddy die takde.selalu daddy die yang monitor and bejage malam.ubat die pun daddy yang jage.tapi takpe b.u jangan risau eh ;) mommy can do it! ecewahhh.poyo!

ni tadi rafiq dah selamat sampai.emosi aku pun dah stabil dah.dah tak nanges2.hehe.alahh.sekejap jek seminggu tu.sedap kan hati sendiri.hehe


ni semalam mase breakfast kat umai cafe putrajaya :) medina cepat sembuh eh.mommy love u sayang!
oklah.bye!

5 comments:

  1. gembeng!!!


    tacing lebey lu der...tp xpe wa faham nape lu tacing....ehehhe

    ReplyDelete
  2. didil
    klau demam berlarutan lebih 3 ari
    sila bawa anak buat cek darah
    sangat risau baby yang demam ni...
    huhuhuhu
    cepat sembuh tau medina!

    ReplyDelete
  3. medina dah ok ke..

    normal kot kan bila nak jauh dengan husband mula meleleh je air mata

    ReplyDelete
  4. ct: ko lagi gembing kan? ngate aku lebih eh

    kak elise: mase tu ngam2 3 hari kak elise.naseb lah esoknye baik.risau jugak.skang dah ok dah.makin tak reti duk diam.hehehe

    rdna: medina ok dah.alhamdulillahh.risau jugak mase tu.tu la.pastu duk counting days jek bile suami nak balik.hihi

    ReplyDelete
  5. Comel sgt medina ni.... 39.7 tinggi tu suhu dia.. ;( hope medina jgn dmm eh...
    Puan dot

    ReplyDelete