Friday, March 2, 2012

Medina 1st Birthday

haiiii ;)
lamenye aku tak update belog.memang cenggini la..kalau dah stop nak start balik mesti malas.haha.bukan aku tak login pun.login.tapi asal nak buat new entry mesti macam takde idea.bleh gitu? hahaha.sudahnye aku bace jela belog orang.hehe

oklah.dah masuk bulan baru pun.sebelum medina lebih beso lagi.baik aku buat entry birthday die yang pertame ni.buat kenang-kenangan kan.hehe.untuk birthday die yang pertame ni aku tak buat party besar-besar pun.just makan adek badek ngan family sebelah rafiq jek.tapi dah sampai mase mak aku jemput jiran-jiran jugak.layankan ajelah.haha.

theme tuk birthday medina minnie mouse.yang buat kan deco neh sume biras aku.die memang party planner pun.aku tumpang sekaki la kan.hehe.betuah badan.jom tengok gambo
skang gantung kat bilik medina ;)
gelap sikit.aku la yang amek gambo ni.tak reti setting dslr.haha

ok.mase ni birthday girl dah ngantuk.dah kul 9 lebeh kurang.die kan kul 8 je dah tido.sian anak mommy
makanan order jek.mintak mak aku masakkan mihun goreng ngan kuey tiaw goreng
ok nak start dah
mommy excited kan?
alhamdulillahh.selesaiii

ok.abes dah.alhamdulillahh.semuanye berjalan ngan lancar.bace jugak doa selamat tuk medina.dah setahun dah anak mommy.tapi awak akan sentiase jadi baby mommy ok sayang.mommy sayang awak lebih dari segalenye.doa mommy sentiase mengiringi awak T_________T touching anak dah setahun.hehe.haa sebelum tu kan aku de cakap nak beli yang special tuk birthday medina ni kan.nak tengok tak? hehe.gedik.




















































 


tadaaaaaaa





ok.ni impian mak die sebenanye.hehe

bye!

2 comments:

  1. best tu hadiah :)

    impian papa aleesya gk ni...

    ReplyDelete
  2. yanie: nanti belikan la aleesya satu.mesti die suke.impian papa pun tercapai ;)

    ReplyDelete