Monday, March 5, 2012

Wiken

nak cite ni.aku gi FRIM sabtu lepas.picnic ngan kengkawan.buat potluck skali.tapi sedeh.hujan plak.ape pun.makan tetap makan.cumenye masing2 malas lah nak buat aktiviti cycling ke mandi manda ke.hehehe.makan lagi sedap kot ujan2.haha.

 kami2 yang ayu ;)
 bapak2 budak.eh ade yang masih single.yang nombor dua dari kiri ngan baju oren tu ;)

balik dari FRIM ni kul 7.yela.ade baby lagi kan.macam tak puas plak lepak.so teruskan lah lepak kat tutti frutti kat curve.dah puas lepak, barulah bleh balik.kehkehkeh.gambo takde :)

esoknye anta medina ke school.oooh a'ah ek.aku dah lame tak cite pasal medina kan.harini genap medina setahun sebulan.jalan belum pandai lagi eh.skang lasak die kemaen lagi.tak larat mak nokkss.memang tak reti duk diam.nanti aku cite pasal pekembangan die eh.
 dalam clas.mase ni ngah maen bubbles

balik dari school singgah umah abang rafiq kat puchong.ingatkan petang tu nak gi fitflop sale kat pj trade centre.cite kat biras aku die pun excited nak gi.tak sempat tunggu petang.terus jek gi dalam kul 2 lebih macam tu.so dapat lah aku rembat macam kat dalam gambar bawah ni ;)


tak sempat sampai umah, terus pakai mase dalam kete nak gi alamanda.over.huahuahua.gi alamanda sebab nak gi mothercare.tengah sale u olss.dapat lah belikan medina gaun comel.daddy die macam berkenan satu stroller tu.sebab stroller medina skang tak sesuai kalau die nak tido.kalau tido macam melentok abes.tapi ngah berkire2 jugak ni.same ade nak quinny zapp extra ke atau maclaren yang murah2 jek.rupe-rupenye zapp extra takleh lipat kalo letak kat bonet ek.alang kan yang stroller skang leh lipat pun bonet dah penuh, apetah lagi kalau stroller takleh lipat.hmmm.tengoklah camne.eh dah membebel ke lain plak.hehe

oklah.nak standby dah nak balik ni.nanti sambung lagi eh.

bye!

2 comments: