Friday, March 2, 2012

Zai tunang

hari yang same ngan birthday medina tu aku nye bff dari kecik tunang.dah sampai pun seru.kehkeh.dulu-dulu selalu berangan naek pelamin ngan die nilah.die ni pun kuat berangan gak.nanti sara mesti gelakkan kuat-kuat.menci tau.hahaha.yang sara ngah buat preparation tunang jugak.yeayyy!!! semua nak kawen dah.kalau sebelum ni dating aku sorang jek bawak anak.pasni memasing bawak anak la eh.btw.congrats zai.sayang ko sampai bebile.

psst.pasni kite buat baju tuk sara tunang plak eh.tapi kalau dah dekat-dekat raye tu pakai baju raye jelah.wakakaka.mesti bengang je sara bace.hahaha.dah.aku doakan ko bahagia ngan rizal sampai ke akhir hayat eh.ingat tau.aku sokong kau dalam semua perkare yang kau buat.teringat plak pasal pida.hahaha

nanti aku update gambar zai atas pelamin eh mase tunang.

bye!

No comments:

Post a Comment