Wednesday, April 25, 2012

Genting Higlands

aku gi mase ABPBH yang lepas.takde niat pun nak tengok live.mase sampai kat sane, kat twitter #teamfazura nak bagi tiket free.aku angkat tangan jelah.hihi.dapat 2 je tiket so takleh nak lepak time malam tu ngan member yang lain.pass masuk indoor pun burn camtu jek sebab rafiq beli outdoor ngan indoor skali kan.

mase baru sampai.dulu mase first time datang sini bawak die, tido jek all the way dalam kete.senang.now die takmo tido dah.so kene la layan.asek soh minum air masak jek sebab takut telinga berdengung kan.hehe
semua cakap medina ikut muke daddy.tapi ade jugak muke aku sikit kan? ade lahhh.ade lahhh







 sorry.gambar medina terlebih sudah ;)
 hujan sekejap.nasib baek medina tido time ni
 dah pakai baju kaler itam pun masih nampak gemok lagi kan? apekahhh
 ok.mase ni dah masuk arena of stars.dalam kul 8 camtu.
 ntah ape jek dak ni buat tau.sume orang die tego 'akkaakk akkakk'.maen cuit2 lak pastu senyum2 gedik.haha.yang bestnye.abpbh ni start kul 9 jek, die terus tido.good girl anak mommy ni.so far waktu tido memang on time.kalau nak tau sebelum start anugerah ni, dieowang semua kene nyanyi lagu negara ku tau.semua orang pun berdiri.tapi aku duduk jek sebab medina dah lena dah kat pangkuan mak die.hehe
 ni mase kat red carpet.ade banyak gambar retis.tapi aku letak yang glamer jela ek.hehe.neelofa ni aku tak minat sangat pun.yelah.dia kan tak baik ngan fazura.i #teamfazura okayy.haha
 ni aku suke.gile tak suke die? haha
 auwwww.cantik gile okayy die ni.serius.gorgeous.memang sesuai lah ngan TMJ
bangga nau muke dua orang ni.haa yang ni aku letak bukan sebab aku rase dieowang ni glamer.aku rase poyo jek lebih.ce tgk rozita tu.euwwww.aku tak suke lah.
 aku suke die ni berlakon.tapi baju ritu tak sesuai lah.macam nak terlondeh dah aku tengok.hmmm
 one word.cantik.
 woot woot.yang ni ensem gile.nampak die ni macam friendly sangat.aku bace paper, die ni ranking kedua pas aaron aziz tuk menang bintang paling popular.takpelah.takde rezeki die kan.taun lepas kan dah menang.bagi chance kat abang aaron la plak eh.gedik ;)
tak minat sangat la ngan die ni.kalau dulu aku rase die ni artis yang tak hipokrit.tapi jumpe die ritu kan, die check in kat hotel yang same.jalan macam sombong gile.skali jalan kat red carpet....senyum tak hengat.sangat plastik kan?
 sepatutnye die yang menang dewi remaja.cantik lah die ni
 biase2 aje.suke dieowang mase cite nurkasih dulu.tapi nampak remy dah kurus sangat la sejak2 shooting cite yang die jadi askar tu
 yusry nampak mude plak sejak kawen ni.belakang dieowang ade mak lisa ikut.
 i love acis.mase tengok die kat istana budaya teater cuci2 the musical 2 dah jatuh cinta dah.auwww
datuk k yang memang sepadan lah ngan ct.dah tua pun nampak smart.mase mude memang ensem lah kann
suke suare shila ni.follow die kat twitter.tapi asek penuh TL ngan die ni jek.so unfollow lah.tapi tetap suke.hehehe
 putih melepak adira ni.nampak kulit pun halus jek.i loiikkeee
tu abang aaron i ngan wife die.dapat amek gambo dari jauh pun jadi lah.haha
 medina nak kiss adam.gambar yang elok ade kat fb.malas nak copy.hehe
chop2.ni bukan kawan aku tau.die amek gambar ngan tasha ni betul2 sebelum aku.mmm.tak sesuai lah mekap die ni.kalau aku jadi kawan die aku dah tegor secare berhemah dah.sanggup kawan die ni tengok jek die mekap camni kan.aku bukan lah cantik sangat or pandai sangat mekap ni.tapi sebagai pompuan, kalau bleh, takyah la keterlaluan sangat mekap diri untuk nampak cantik.sweet ade budak ni, tapi mekap die terlampau tebal kan.tang foundation tu.eh.aku komen die lagi panjang dari aku komen pasal retis kat red carpet.sorry ;)
taklah cantik sangat rupe orang yang komen budak kat atas tu.hehe.tapi aku komen ikhlas tau.jangan ingat aku perasan bagus eh.peace! :) ni mase nak check out terserempak ngan tasha shila.gile ramai fan die mase malam tu.no wonder lah die bleh menang.mesti ramai yang teka neelofa kan.alah.aku pun ingat neelofa yang menang.bagus gak die tak menang.haha

oklah.itu jek nak cite.over all, biase jek abpbh ni.aku taklah beria nak pergi.tapi dah ade yang nak bagi tiket free amek jela kan.sape tak suke barang free angkat tangan.hehehe

ok.bye!

Monday, April 23, 2012

Hard Rock Cafe

aku ade cite kan rafiq nak celebrate birthday aku time wiken.birthday aku ritu kan selase.ok.jom.kite ke hard rock plak.die tanye aku nak makan mane.aku pun taktau sebenarnye and tak kisah pun memane.tapi since aku pun tak pernah makan sini.jom lah try :)
ngah mengaruk.abes kepale pun nak hentak kat muke kite.janji bleh hentak.kalu kat rumah dah sembam muke ke lantai.sabar jela tau. 
 makanan sini not bad.air ni aku yang request nak coklat sebab dalam menu takde.haha.sesuke ko jek kan.
nasi goreng die serius sedap.satu pinggan besar ni penuh okay n suprisingly rafiq abes makan.mase mule sampai die cakap banyaknye.tau2 eh abes.haha.
 macaroni die ni sedap.tapi ayam tu kureng sikit.kene makan ngan chili sauce.so rase die biase jelah.takde blackpepper sauce ke ape.garlic bread tu pun sedap.
 
 ehem.mmuahh ;)
 tak reti duk diam.duk kat babychair taknak lelame.
 lame okay die camni.kaki seap goyang2.suketi la nak ;)

ok.jom balik ;)

thank you hubby.i love you so much sayang.mmuahh.i tak reti nak cakap madah2 as long as u tau camne i and medina perlukan u dalam hidup kami berdua, itu dah cukup :)

eh macam pasan gambar aku tak banyak kan.jap2 aku tambah lagi.haha.



 ade gaye mak tiri tak gambar ni? haha
abaikan perutku T_______T

ok.sampai sini dulu.takde cite pasal birthday lagi dah.hehe.bye!

Friday, April 20, 2012

Wednesday, April 4, 2012

Birthday lagi

dua entry ni jelah pasal birthday aku.kang orang meluat terus taknak bace dah.hehe.ni nak cite celebrate ngan rafiq lak.die cakap ngan aku nak celebrate time wiken ni nanti.semalam just macam tu je.wikdays kaan.hehe.tapi terase dihargai sangat.

semalam kiteowang makan kat putrajaya seafood.eh aku pun tak pernah pegi tau tempat tu even duk kat putrajaya.tapi not bad lah.suasane die romantik.tepi tasik plak kan.kedai makan ni dalam taman botani.kiteowang tak amek lah meja tepi tasik.duduk meja bahagian dalam terase privacy ;)

ni lah tempat die.tenang jek kan.
boleh nampak JPM dari sini
sebelum makan, sesaje jalan tepi tasik ni.tunjuk medina bird, fish, suke betul die.kalau nampak bird mulut tak benti2 sebut 'bird bird' sambil tangan tunjuk kat bird.


 jom tengok menu die plak ;)
 tomyam seafood
telur dadar.ade udang dalam die.sedap gile okay.slurrrpppp
 lala
 ayam with lemon sauce.sedap.tak tipu
 stim bread
 ice blended chocolate
fresh orange
ok.mari kite letak die kat baby chair.awak makan makanan awak.bagi can mommy ngan daddy makan okaay.
 dalam usaha nak lepaskan diri.tak dapat eh.dah pakai kan seat belt
 tak boleh keluar dari baby chair ni taknak makan lah.alololo
 muke bosan


nak keluar jugak

ok ok.meh ngan mommy meh.muke tak puas hati.haha
haa kan.sekali dapat lepas.excited gile dapat jalan kat dalam ni.abes segenap ruang die nak jalan
ok.jom balik.nampak muke die ngantuk kan.masuk dalam kete.takde maen-maen dah.terus tido.sampai umah pun die tak sedar dah.sambung tido sampai pagi.dapatlah mommy ngan daddy beromantika diamor sekejap ;)

dah sampai umah tu kan, rupenye rafiq beli jugak kek.padahal aku dah pesan dah.taknak kek.ceh.konfiden rafiq akan beli kan kek kan.hehehe.eh tapi nasib baik die belikan tau.yelahhh.kek aku kan tak menjadi.haha.die tak makan cheese cake ni.aku tanye lah.nape beli 3 slices.bukan 1 slice jek.die kate
sebab nak tulis.alahhh.suwiiiittt.


 
nak tengok tak adiah ape aku dapat taun ni? aku dah dapat in advance dah mase bulan 3 ritu.kononnye sebab habib buat sale kan.skali tengok skang hage emas lagi murah dari time sale tu T________T






























taraaaa!!! cantik tak? thanks b.i happy sangat i ade husband yang bleh dijadikan kawan mase senang dan susah, yang bleh dengar sume cerita i, jadi pengkritik terhebat, yang rajen.oohh semua-semua yang baek lah kat u.hehe.tak terlist.u tau kan.i selalu cakap kat u betape bertuahnye i dapat u.bile medina dah besar nanti i nak die cari husband macam u.eheh.love u sayang.mmuah.

sekian ;) mud dihati masih berbunge.sudah-sudah lah.bagi can orang laen plak sambut birthday.hehe.

ok.bye!