Wednesday, April 4, 2012

Birthday lagi

dua entry ni jelah pasal birthday aku.kang orang meluat terus taknak bace dah.hehe.ni nak cite celebrate ngan rafiq lak.die cakap ngan aku nak celebrate time wiken ni nanti.semalam just macam tu je.wikdays kaan.hehe.tapi terase dihargai sangat.

semalam kiteowang makan kat putrajaya seafood.eh aku pun tak pernah pegi tau tempat tu even duk kat putrajaya.tapi not bad lah.suasane die romantik.tepi tasik plak kan.kedai makan ni dalam taman botani.kiteowang tak amek lah meja tepi tasik.duduk meja bahagian dalam terase privacy ;)

ni lah tempat die.tenang jek kan.
boleh nampak JPM dari sini
sebelum makan, sesaje jalan tepi tasik ni.tunjuk medina bird, fish, suke betul die.kalau nampak bird mulut tak benti2 sebut 'bird bird' sambil tangan tunjuk kat bird.


 jom tengok menu die plak ;)
 tomyam seafood
telur dadar.ade udang dalam die.sedap gile okay.slurrrpppp
 lala
 ayam with lemon sauce.sedap.tak tipu
 stim bread
 ice blended chocolate
fresh orange
ok.mari kite letak die kat baby chair.awak makan makanan awak.bagi can mommy ngan daddy makan okaay.
 dalam usaha nak lepaskan diri.tak dapat eh.dah pakai kan seat belt
 tak boleh keluar dari baby chair ni taknak makan lah.alololo
 muke bosan


nak keluar jugak

ok ok.meh ngan mommy meh.muke tak puas hati.haha
haa kan.sekali dapat lepas.excited gile dapat jalan kat dalam ni.abes segenap ruang die nak jalan
ok.jom balik.nampak muke die ngantuk kan.masuk dalam kete.takde maen-maen dah.terus tido.sampai umah pun die tak sedar dah.sambung tido sampai pagi.dapatlah mommy ngan daddy beromantika diamor sekejap ;)

dah sampai umah tu kan, rupenye rafiq beli jugak kek.padahal aku dah pesan dah.taknak kek.ceh.konfiden rafiq akan beli kan kek kan.hehehe.eh tapi nasib baik die belikan tau.yelahhh.kek aku kan tak menjadi.haha.die tak makan cheese cake ni.aku tanye lah.nape beli 3 slices.bukan 1 slice jek.die kate
sebab nak tulis.alahhh.suwiiiittt.


 
nak tengok tak adiah ape aku dapat taun ni? aku dah dapat in advance dah mase bulan 3 ritu.kononnye sebab habib buat sale kan.skali tengok skang hage emas lagi murah dari time sale tu T________T






























taraaaa!!! cantik tak? thanks b.i happy sangat i ade husband yang bleh dijadikan kawan mase senang dan susah, yang bleh dengar sume cerita i, jadi pengkritik terhebat, yang rajen.oohh semua-semua yang baek lah kat u.hehe.tak terlist.u tau kan.i selalu cakap kat u betape bertuahnye i dapat u.bile medina dah besar nanti i nak die cari husband macam u.eheh.love u sayang.mmuah.

sekian ;) mud dihati masih berbunge.sudah-sudah lah.bagi can orang laen plak sambut birthday.hehe.

ok.bye!

3 comments:

  1. abis diet utk 1 hari ni.. hehe ...

    ReplyDelete
  2. abes lahh.arini seap tido lagi pas mkn ape cer.haha

    ReplyDelete
  3. jelesnyer masih muda!!!!! huhu

    ReplyDelete