Wednesday, April 4, 2012

Happy Birthday

bestnye celebrate birthday kan? tapi angka makin meningkat tu tak tahan.adoiilahh.tapi selagi belum 3 series ok lah kan.masih bleh perasan diri awet muda.kahkah.entry ni banyak gambar.sile jangan muntah ok.eh tak pun aku rase nak buat laen-laen entry lah.boleh cenggituh? hehe

aku plan taun ni nak buat kek sendiri.seap-seap pesan kat rafiq takyah belikan kek.baek kan aku.heh.skali tu kannnnnn.heheheheh.tak bape nak jadi sangat lah.so takde lah gambar ek.kalau jadi harus aku gebang kan.huahuahua.

pepagi mase aku sampai ofis, kawan aku kak aishah soh aku pilih tudung.nak bagi aku katenye tuk adiah birthday.*gulp* tapi aku faham niat die baik.hehe.sayang kak aishah ;) sampai mase nye nanti aku akan bertudung.insyaAllahh.nak tengok tak gambo aku pakai tudung tu.hihi.
sebab taknak timbulkan ape-ape kontroversi aku pakai tudung ni dalam surau.hehe

abes cite tudung.lunch plak peanut nak banje aku pizza.yahuuuu.murah rezeki.tepakse lupekan diet jap.haha.thanks peanut.nanti beday peanut lagi 9 hari kite banje eh? hihi.

chicken sup.kalau datang pizza alamanda ni manjang lah mushroom sup.naseb baik kali ni datang chicken sup.rezeki lagi.
apsal ntah skang ni die buat perase cenggini.macam kureng sikit.baik yang macam selalu tu.tapi tetap abes.hehe
mocha ice blended.sedaaaap
ngan zue.still single and available.rajin sangat kat ofis.selalu kene jalan dulu dari die kalau nak gi makan ke mane ke.kalau tunggu die mesti lambat.ade jek keje ofis die nak settlekan dulu.rase macam tak pernah abes kot.haha
yang purple tu lah kak aishah yang bagi tudung tu.kawan sembang kat ofis.cite ngan die memang tak pernah abes.best layan kepale ngan die ni.anak dah lima u olls.pecaye tak? yang tengah tu peanut.baru kawen ok.darah manis lagi tu.aku geram tegnok muke die ni.bersih sangat.pastu kekadang tak mekap pun nampak natural beauty.kalau aku.nan adooooo.hahaha
 tiga serangkai.kalau kat ofis kiteowang berempat jek selalu
 super supreme as always :)
 thai seafood.cheese tuh jahat betul.ko dahla sedap.tapi buat orang gemok.uwaaaaa
 saje order ni.sedap gak.aku lupe name die.kalau gi pizza tengok lah promotion ni.menu baru.

ok.bye! ;)

3 comments:

  1. alololo.. hepi birthday darling! semoga apa yg ko hajati tercapai la hendaknye ye... luv la babe, muaaaahhhhxx!!

    ReplyDelete
  2. peanut: bersih la.takyah susah2 mekap

    mala: thank u syg! love u too.mwahh mwahh!

    ReplyDelete