Monday, June 18, 2012

bosan

nak cite ape ek.takde sangat cite menarik nak dikongsi lah

haa nak kerek siket lah.hehe.aku dah rajen masak tau skang.seronok rupenye bile masak ni kan.walaupun lauk simple jek tapi bile suami ngan anak makan abes seap bertambah rase puas sangat.medina pun dah kuat makan skang ok.kalau kene ngan selera die memang bertambah2 lagi.eh tapi kalau taknakkkk..grrrr

aku ni dulu memang jahil bab masak wei.kesian kan.pastu bile dah kawen ade la jugak rase nak masak.memang start from zero lah.rafiq lagi pandai masak dari aku.kalau misal nye aritu tak makan lua, bile masak kat umah aku lah pembantu.rafiq chef nye T___T tak sempat nak improve pape, dah kene pjj plak.memang lagi tak masak la

tapi skang nak taknak aku memang kene masak.sebab medina kannn.pasal anak ape pun memang sanggup.kalau dulu balik dari umah mama die tak makan dah, cume minum susu.now die dah mintak makan.kekadang belum seap masak lagi dah 'nak nak'.dah tarik2 kerusi T___T memang kelam kelibut jugak lah memule.naseb lah ade helper.i lap u la sayang ;)

eh.takde motif la entry ni.okbai!

No comments:

Post a Comment