Friday, June 29, 2012

Hi Tea With Rita Rudaini

hello!
best gile petang tu dapat hi tea ngan sis rita.macam yang korang tau skang ni kes die ngah dibicarakan kat mahkamah pasal tuntutan cerai aidil.aku memang kagum ngan ketabahan die dalam hal ni.ingat senang ke nak jage anak tanpe suami kat sisi.suami ade tapi macam takde plak.takde gadoh takde ape, tetibe keluar rumah atas hasutan family sendiri.aku memang ikut perkembangan kat twitter die dari dulu lagi.perempuan yang nampak lemah lembut, sopan santun yang kononnye menantu pilihan tu memang aku cukup tak berkenan lah si ayu rodah tu.hmmpph.

hi tea ni buat kat hotel putra kl.sebelah hospital pusrawi.memule sampai medina dah poo poo plak.aisemen.serasi sangat lah eh medina? hehe.hotel ni overall best cume tak baby friendly.takde pun baby room.terpaksa lah mak seap kan die kat sinki toilet tu je hah.haha




muke dah abes happy sangat la ni.haha.skang die dah pandai bawak diri sendiri.senang la mak nak bergosip.eh? haha.makin cheeky tau dak ni.word pun dah banyak leh cakap.kalau orang gelak, die pun sibuk nak gelak gak.over!

adik ipar aku ni lah yang buat aku terjebak skali join hi tea ni.die memang fans tegar rita rudaini woi.seap mase die naek stage sebut name twitter jek sis rita terus gimme five.hehe.tapi memang worth it la.sebab sis rita pun sempoi abes.makanan plak banyak pilihan.semua sedap.serius wei sedap.

 enterframe jap ehh :)




mase ni semua kene naek stage sorang2 tau sebab die nak kenal ngan sume fans die.nanti die tanye la pape kat atas stage tu.ade plak fans yang nangis terharu sangat dapat jumpe die.mak kontrol hokayyy.hahaha.naek stage sensorang tp mase nak bergambo tu lah medina kedek2 datang kat i.hahaha.sis rita soh medina amek gambo skali.memang sporting lah die.i likee.


 konon dah rock abes tapi senyum kontrol kan aku.ntah pape.hahaha

 medina sensorang kat belakang bawak diri.hehe

bile hi tea nak abes baru rayyan ngan arjuna turun dari bilek.memule arjuna masuk medina cakap 'baby..baby..baby..' ye sayang mommy tau baby.excited betul die kalau jumpe baby


abes keayuan i medina tak duk diam plak.hehe

 medina nak kiss arjuna.amboiiii.

ensem betul arjuna ni.yang rayyan moody.nak ngan mommy die jek.pastu muke masaaaaam jek.haha.pasan tak budak pompuan belakang tu.name die pun medina gak.haha.yang join hi tea ni budak dua orang jek. medina n medina.hahahaha

oklah.last but not least;

memang happy dapat join hi tea ni.dapat plak sis rita yang sporting.mase ni die seap cakap 'rapat sket kepala, rapat' haha.tapi quality gambo sorry ye.yang ni gune hp cokia i jek T__T

bulan puase ni ade lagi iftar ngan sis rita.kat twitter die cakap, tak puas jumpe fans time ni.rase best sangat, tu yang nak bwat iftar plak.well.fans u yang sorang ni memang best.hihi.i dah confirmed join.kali ni, akak ipar ngan husband die pun join skali.skali tu semalam, mak metua aku pun nak join jugak.haha.jom2 i suke jek.

oklah.bye!

4 comments:

  1. wahhhh ajak 1 fmly lah join, meriah skit..hahah.. i xdpt join, chapik xsportingla..dier kate klu neelofa bru dier g..hoverrr tau...

    ReplyDelete
  2. hahahaha.over kan sume nak pegi.tapi mesti best sebab dapat semeja ngan sume kenal.
    elehh chapik.ape lah best neelofa tu.tak geng lah camni.kahkahkah

    ReplyDelete
  3. wahhh.. gojes nye rita rudaini....

    ReplyDelete
  4. memang cantik gile.yang penting KURUS gile tau kak.kalah anak dara.jeles nye!!

    ReplyDelete