Monday, July 23, 2012

Salam Ramadhan

hai semua!
sekejap jek dah masuk ari ketiga kite semua berpuase kan.aku nak ambil kesempatan ni nak ucapkan selamat berpuasa dan sama2 lah kite tingkatkan amalan kite dibulan yang mulia ni.ahakss.macam ustajah2 gitu care cakap.tapi ikhlas dari hati tau ni ;)

bab lain plak.dah bleh cite raye kan? hehe.raye mane korang taun ni.aku kemungkinan besar insyaAllah raye kat belah suami.AGAIN.but i dont mind.tau jelah kalau adik beradik ramai ni kan.meriah die len macam sket.best.tapi taun depan raye umah aku lah.nak dapat kan tune untuk raye ngan adik beradik aku and mak aku pun memang nak camtu.taknak sorang pun tercicir.hehe

preparation raye aku macam belum ade pape lagi jek.alahh.rileks lah.baru minggu pertama puase ye tak.paling tak pun aku nak cari dress medina bebanyak sebab taun ni kalau bleh nak die pakai dress jek.rambut belum banyak.kalau ade orang confuse boy ke girl memang aku pang kan skali.hahaha.baju kurung die aku bwat dua taun ni.cukup la kot kan.lagi pun pakai setengah ari jek.mmm pe lagi ekk.tshirt ngan kemeja rafiq pun belum cari langsung.eh memang takde prepare pape lagi lah.haha.barang aku memang takde ape nak beli sangat.handbag pun taknak taun ni.eh baek nye.ehem ;p nanti kite update lagi cite raye ekk.

haa kan medina ade g photo shoot baru2 ni kan.soft copy aku dah dapat.yabeda beduu.best nye.puas hati sangat.hasil keje kak kc ni kan memang superb.aku nak upload macam banyak nye!!! semua cantik2.ish terover plak puji anak sendiri.hehe.jangan meluat ehh.nanti lah ade mase aku edit kat photo scape so that takde lah banyak sangat aku nak upload nanti.aku ni banyak kali dah suggest kat rafiq, nak bwat wall of frame kat umah.asek kene reject jek.haha.yelaahhh.umah i kecik ok.sob sob.betul jugak die cakap.kang sume bende nak letak kat umah, jadi serabut plak.tapi banyak gambar medina aku nak cuci, acane? hehe

rase macam panjang plak aku bebel kali ni.jap2.sebelum tu aku nak bitau eh.now aku dah jadi agent produk tupperware.sesape yang nak beli ngan hage yang menarik let me know ehh.bleh COD area putrajaya ngan puchong.

oklah.bye!

salam ramadhan penuh keberkatan daripada kami sefamily :)


Wednesday, July 11, 2012

Toddler Studio Potraiture


Teaser :)

Pic by LittleBigShots Photography

Wednesday, July 4, 2012

How to Complete The Quran for Ramadhan in 30days

The Qur’an has 600 pages approx.. Read 20 pages per day.Thats only 4 pages before and after each solat.
To complete the Qur’an twice, read 4 pages before and after each solat.

You will have read the entire Qur'an after 30 days.

Please share to get the blessing.
InsyaAllah :)