Thursday, August 30, 2012

Legoland

tak sabarnye nak pegi legoland esok.grand opening die 15 september nanti.esok die bukak untuk staff yang keje sane.confirm pack gile

nanti aku buat review die eh.dah terase bahang happening die ni.bukan budak jek excited mak budak pun same excited.silap2 lebih.kahkahkah

ok.bye!

Salam Aidilfitri 2012

Hai korang :)

Macam mana raye? best tak? masih belum terlambat lagi kan aku nak ucap selamat hari raya.hehe.dikesempatan ni jugak aku nak mintak maaf lah kalau ade perkataan atau perbuatan yang terguris hati sama ada sengaja atau tidak dari kami sekeluarga yehh :)

Raya tahun ni tema kaler putih.yang sebenarnye laki mak ni taknak baju baru.die nak pakai baju yang sedia ada.baek lahh.kite ikut kan aje.macam yang aku cakap, tahun ni pepagi raye kat rumah suami.petang tu balek kampung ke melaka dan hari raye kedua petang tu balek kampung aku kat muar sebab mak tunggu sane terus.kat sane dapat beraye rumah pakcik makcik belah aku sambung sampai raye ketiga kiteowang balek jb semula.hari raye ke4 tu raye rumah sedara mara belah suami kat singapore sampai lah kemalam.sok tengahari nye balek rumah aku plak kat kluang.ulang alik jelah kami mentang2 dekat.tapi penat jugak sebenarnye.dari hari jumaat beraya kat kluang tu, sampai lah pagi ahad, balek semula ke kl.macam tu lah cite raye aku.penat.tapi best.

gambar banyak tapi ni dulu gambar yang aku dah resize.nampak sangat malas nye ;)


 
ohh tengok dak kecik ni.raya tahun ni best sangat sebab die dah pandai cakap sikit2, dah bleh faham ape die nak.tapi ya ampunnnnn.garang sangat.die main haihhh haihh jek kalau die tak suke.aunty2 die plak makin suke menyakat sebab nak tengok die buat muke.dengan menjeling lagi, dengan tangan sambil tepis2.hahaha.hah pastu raya kali ni semua cakap memang sebijik muke daddy die.hoiii.ade muke aku sket lah.ce tengok gambar atas ni.taklah same sangat kan.sebab ade iras aku sket medina tu.nak jugaaaak.kahkahkah
 sebab medina taknak senyum kan, aku soh die tunjuk gigi.jadi lah muke camni.hehe
ok taknak amik gambar dah.biar mommy menggedik ngan daddy ;p

bye!