Thursday, November 13, 2014

haiiiiii

Yuhuuu. ade lg ke org bace ni? hehe.. tak kisah lahh. terasa mcm nak menaip plak.

banyak nye bende nak cite. ingat lagi ke kat anak dara mak tu. soon to be kakak. auwww..oh last entry pasal medina patah kaki kan. alhamdulillahhh.. settled sume dah. lepas kes tu, aku ada failkan saman kat pakcik tu. pasal hal anak jgn bwat maen2 ye. aku serius. tak kisah la kau sape tp plsss. jgn ingat aku nak berdiam diri kalau psl anak. sume mak2 pun mesti ade feeling mcm ni. dipendekkan cerita kes tu dah settled dan kiteowg pun dapat dah tuntutan yg berpatutan. walaupun tak semua tapi at least dpt bg pengajaran kat pakcik tu dan anak die dan keluarga die lah. ok. abes cite tu taknak ingat lg dah.

anak dara sangat kan. nak cite ape ek. haa medina ni aku dah anta tadika dah awal taun ni. fuhhh bkn senang nak decide nak anta pre school mane. byk pro n con yg kiteowg lakibini kene pk. google punye google, survey punye survey kiteowg decide anta kat Tadika Arina kat presint 9. dah hampir setahun medina g tadika tu kiteowg rase kteowg buat pilihan yg tepat dan inshaAllah taun depan akan continue lg kat tadika tu. nmpk medina pun seronok sgt kalau nak g tadika. seap ade bff kauuu. ok pastu ape lg ekk. mcm byk nyeee nak cite tatau nak start mcm mane. hahaha.

ok life lakibini pulak. hehe. poyo. alhamdulillah aku bahagia sgt skang ngan rafiq. gadoh baik gadoh baik. haha. iee tak reti lah nak menaip mcm mane tp nak cite. haa cenggitu. paham tak. hehe.


sebab aku suke gambo ni so aku nak letak yg ni. hehe. moga kiteowg kekal bahagia mcm skang sampai bebile. inshaAllah sampai ke syurga. doakan yehh..

ok lah. rase intro ni dulu kot. next time cite panjang lg k. bai. muah!